Ajankohtaista
Saamme modernin ajosimulaattorin Autokoulu Menoxille. Pystymme hoitamaan ...
Kärsitkö ajopelosta? Tule juttelemaan autokoululle. Tutustut meihin ja voit ...

7.6.2018
Moderni simulaattori Menoxille!

Saamme modernin ajosimulaattorin Autokoulu Menoxille. Pystymme hoitamaan kaikki ajokorttilain uudistuksen mukaiset simulaattorilla sovellettavat ajotunnit ja näin hintamme pysyvät täysin kilpailukykyisinä! Kielivalikoima: suomi, ruotsi, englanti, saksa, … Jatka lukemista ”Moderni simulaattori Menoxille!”


17.11.2017
Kärsitkö ajopelosta?

Kärsitkö ajopelosta? Tule juttelemaan autokoululle. Tutustut meihin ja voit halutessasi lähteä kokeilemaan ajamista kokeeneen opettajan kanssa. Meillä on kokemusta ajotaidon, -uskalluksen palauttamisesta. Sinä päätät kuinka … Jatka lukemista ”Kärsitkö ajopelosta?”


13.11.2017
Lääkäri autokoululla

Lääkäri autokoululla keskiviikkona 20.06.2018. 16.30 Autokoulu Menox Viitaniemi. Ilmoittauduttava ennakkoon: 050 340 3101 tai toimisto@autokoulumenox.fi, viimeistään tiistaina. Mukaan maksu 40,00 e käteisellä, henkilöllisyystodistus. Jos sinulla … Jatka lukemista ”Lääkäri autokoululla”


7.6.2017
Resurs Bankin autokoulutili helpottaa rahoituksessa.

Jo 18-vuotias voi saada rahoituksen ajokortin hankintaa Resurs Bankista jos on vakituinen työsuhde. Kysy lisää Autokoulu Menoxilta.


3.5.2017
ALENNUSTA STORMILTA

Autokoulu Menoxin asiakkaat saavat 10% alennuksen Stormin liikkeestä Ahjokadulta. Alennuskortit tulossa autokoululle. Pyydä omasi.


17.3.2017
HANX tarjoaa alennuksia moottoripyöräasiakkaillemme

Asiakkaanamme saat tunnukset HANXin verkkokauppaan, jolla saat alennuksia! Oppilasalennukset Tarjoamme myös autokoulunne oppilaille tarjouksia. Oppilaanne voivat hakea tunnuksia saman linkin kautta: linkin saat Autokoulu Menoxilta. Ilmoittamalla … Jatka lukemista ”HANX tarjoaa alennuksia moottoripyöräasiakkaillemme”


14.3.2017
Virtuaalikurssit

Virtuaalikurssit varattavissa. Kun ilmoittaudut virtuaalikurssillemme soitamme ja sovimme milloin tulet opetussopimuksen tekemään autokoululle. Samalla saat ohjeet virtuaaliteorialle. Kun olet osallistunut vähintään B1-teoriatunnille sovimme ajotunteja. Voit … Jatka lukemista ”Virtuaalikurssit”


7.3.2017
#13 Urho Vaakanainen JYP ja ajokortti!

Niin se vain Urho Vaakanainen JYP #13 sai kaiken kiireen keskellä ajokortin. Sovittelimme Menoxilla aikatauluja kiireisen kiekkomiehen rytmin mukaan. Onnea Uke ja turvallisia kilometrejä. Yhteistyökumppanit


5.1.2017
Harjoitteluvaihe hiihtolomalla Kuopion Matkus-kauppakeskukseen.

Harjoitteluvaihe hiihtolomalla Kuopion Matkus-kauppakeskukseen. Harjoitteluvaihe joululomalla ryhmäajo Lempäälän IdeaParkiin ja aiemmin syksyllä Kuopion Matkuksen ryhmäajo oli menestys! Ja mukana olleiden suosituksesta nyt hiihtolomalla Kuopion Matkukseen. … Jatka lukemista ”Harjoitteluvaihe hiihtolomalla Kuopion Matkus-kauppakeskukseen.”


3.1.2017
Mimosa Jallowlle ajokortti

Mimosa Jallowlle saatiin ajokortti heti vuoden alkuun. Mimosa lähtikin samantien harjoitusleirille Teneriffalle. Menestystä alkaneelle vuodelle Mimosa ja kiitos!


Ilmoittaudu kurssilleOtamme teihin yhteyttä ja kysymme
tarkemmat tiedot varaukseenne.