Maksuton numero

Meille soittaminen on maksutonta! Soita ja tiedustele kursseistamme tarkemmin ilmaisesta palvelunumerostamme 0800 30 118.


Kuuntele radiohaastattelu Autokoulu Menox ”historiasta”:

http://www.radiokompassi.fi/uutiset/yrittajaradio-ajokortti-taskuun-ja-menox

Menoxilla on kolme toimipistettä Keski-Suomessa.

Viitaniemi, Jyväskylä

Viitaniemen toimistomme on Cygnaeus /Lyseon -lukion, Kauppaopiston ja Ammattiopiston välittömässä läheisyydessä.

Muurame

Muuramen toimiston löydät osoitteesta Muuramentie 41.


Miksi Menox?

Nuorekkuus

Autokoulu Menoxilla opettajat ovat nuoria, mutta silti alansa ammattilaisia. Meidän tunneillamme meno on rentoa, eikä opetuksessa ole turhia jäykistelyitä.


Kilpailukykyinen hinta

Olemme Keski-Suomen edullisimpien autokoulujen joukossa. Edullisesta hinnasta huolimatta opetuksemme on laadukasta ja asiantuntevaa.


Lääkäripalvelut helposti

Oma lääkäri vierailee Autokoulu Menoxilla tarpeen mukaan. Saat ajokorttiin vaadittavan lääkärintodistuksen helposti ja nopeasti!

Hampurilaisateria (Scanburger, Sepänkatu) korttikurssilaisille.


Severi Vielma JJK

Severi Vielma JJK

Autokoulu Menox

Autokoulu Menox on keskisuomalainen nuorekas autokoulu. Meiltä saat laadukasta ja asiantuntevaa opetusta, kuitenkin rennolla meiningillä.

Menoxin oppilaita mm. Jimi Salonen (freestyle olympiaedustaja), Jonne Virtanen (sillon JYP; Rauman Lukko), Markus Poukkula, Joose Antonen (JYP), Harri Pesonen (HC Lausanne), Jussi Pesonen (Vaasan Sport), Sakari Vielma, Joona Itkonen, Saku Leppänen, Antto Hilska (JJK), Marko Virtasen (JYP) nuoret, Abdi Honar (JJK), Teppo Marttinen (JJK), Benno Hanslian (JJK), Ville Kotr (Kiri), Joni Kentala (Jyp-akatemia), Olli Muittari (Jyp-akatemia)