Suoritatko ajokorttia opetusluvalla?

Opetusluvalla korttia suorittavat ilmoittautuvat ennen opetuksen aloittamista ”Ensimmäistä korttia suorittavan” teoriatunneille https://kuljettajaopetus.fi/autokoulux > sieltä ”ajokorttikurssi, kaikki ajokorttiluokat myös opetuslupa”. Teoriatunti paketti sisältää sähköisen oppimisympäristön: itseopiskelutehtäviä, teoriakokeen harjoittelu…

Kun perusopetuksen minimi tunnit ( 10 ajotuntia) vähintään ajettu, suoritetaan ”riskikoulutus”: neljä teoriaoppituntia ja kaksi ajotuntia autolla, kaksi (pimeä ja liukas) simulaattorilla. Ilmoittautuminen yo. kuljettajaopetuksen linkki.

Tarvitseeko uusia ajo-oikeus

Mikäli lyhytaikainen ajokorttisi on vanhentunut (esim. syventävä vaihe on suorittamatta tai olet saanut ajokiellon), voit uusia ajokokeen meidän kauttamme.

Ajokyvyn arviointi

Suoritamme varttuneempien autoilijoiden ajokyvyn arviointia.

Harjoittelukoulutukset kortillisille

Jos tarvitset lisäharjoittelua auton käsittelyssä tai hallinnassa, ota yhteyttä meihin. Teemme räätälöityjä koulutuksia kortin jo saaneille kuljettajille; muun muassa taajama-ajokoulutusta, pysäköintiopetusta ja peruutusharjoittelua. Myös ajoharjoitteluradalla ajaminen onnistuu kauttamme.